Indlæser Begivenheder
Denne begivenhed er allerede afholdt.

Målgruppe: Letøvet
· Tema: Baladi
· Varighed: 3 timer
· Pris: 345,- kr.

Tilmelding til formand@fredericiamavedans.dk

Sidste tilmeldingsfrist: 1/9-2019

Workshoppen:

”Goldfingers” er titlen på den traditionelle baladi vi vil stifte bekendtskab med på denne workshop. Vi kommer til at arbejde med en fast koreografi, men vil også prøve kræfter med kunsten at improvisere ud fra faste og trygge rammer.

Alle deltagere på workshoppen bliver tilbudt at optræde med koreografien til Danish Open Bellydance i showet ”Taste of the Orient” sammen dansere fra andre steder i landet. Mere herom på workshoppen.

Læs evt. mere om baladi her: https://en.wikipedia.org/wiki/Baladi

Om underviseren:

Regitze Rugholm (Også kendt som Noura) har beskæftiget sig med den orientalske dans og musik i over 20 år. Inspirationen til sin dans henter hun fra musikken. Sideløbende med sin mangeårige dansekarriere har hun spillet darabuka og er således en af de få i Danmark der har kombineret musikken og dansen tæt. Noura er som danser kendt for sin evne til at tolke musikken og nå sit publikum. Som underviser er en af hendes store forcer, at differentiere undervisningen så alle dansere, uanset niveau, får udbytte af undervisningen. Noura sætter ligeledes stor fokus på at alle elever finder sig selv i dansen og lærer at bevæge sig frit gennem improvisationstræning.
Sidst min ikke mindst kender vi også Noura fra Danish Open Bellydance hvor hun er en af de to arrangører.
www.noura.dk og www.danishopenbellydance.dk