VORES VISION

VORES VISION

Fredericia Mavedanser forening  en nystiftet forening fra den 20/5 2016. Vi ønsker at formidle og udbrede kendskab til orientalsk dans. Dansen skal gøres tilgængelig for alle, så alle får mulighed for at afprøve den sunde og glade motionsform.

Det sociale fællesskab i foreningen er vigtigt for os og vi vil gerne skabe et rum, hvor glæde for dansen går hånd i hånd med et rigt, socialt foreningsliv. Det vil vi bl.a. gøre gennem undervisning, hyggeaftener, workshops og opvisningsaftener. Vi vil også gerne være med til at skabe inspiration til bl.a. make-up, musik og koreografier.

VORES MÅL

VORES MÅL

På sigt ønsker vi at blive en forening med mange interesserede  medlemmer. En af vores mange målsætninger er at have ugentlig holdundervisning, at vi har deltaget i 3 begivenheder om året – bl.a. Oriental Dance Festival i Kolding og Orientalsk Danse Unions afdansningsbal.

Vi bestræber os på at holde Hafla (danse sammenkomst) en gang om året, hvor hele Danmark inviteres og derudover vil vi gerne afholde minimum 1 workshop/kursus om året.

Slutteligt – for at varetage det sociale – holdes der en gang årligt en sommerfest med fx grill og hygge.

Bestyrelsen

Se medlemmerne

Vedtægter

Læs vedtægterne

Privatlivspolitik

Læs privatlivspolitikken

Underviseren

Se underviseren