Foreningens formand Amanda Bro har arrangeret en stor Orientalsk Festival, som blev afholdt i marts måned 2020. Tanken bag festivalen er at hylde diversiteten indenfor den orientalsk dans og musik. Derfor kunne man på scenen opleve både nybegynderen og den helt topprofessionelle Azad Kaan fra Tyrkiet. Han gav om lørdagen undervisning ved en række workshops og både åbnede og lukkede festivalen med et brag!

Læs med her og se et af vores medlemmers oplevelser fra søndagens show:

“Jeg har fornøjelsen at være nystartet hos Fredericia Mavedanser Forenings begynderhold. Derfor var jeg så umådelig heldig, at give mig selv den fornøjelse og glæde som tilskuer at se de skønne dansere som kom fra nær og fjern til Oriental Festival Denmark. En Orientalsk dansefestival der blev afholdt i Fredericia Idrætscenter her i marts måned. Heldigvis inden Coronaen for alvor lukkede meget ned. Festivalen gav så meget inspiration til at kunne “hjemmeudvikle” mig yderligere. Heldigvis med gode muligheder trods denne hjemme karantæne. 

At se disse dygtige dansere, deres historier fortalt igennem deres kroppe, dans og koreografien som vi bliver præsenteret til af umådeligt dygtige trænere, er simpelthen det mest livsbekræftende jeg længe har oplevet – og et så skønt sammenhold og humør der er. Det kan så klart anbefales at i giver jer den livsglæde og oplevelse, det vil i aldrig andet end at ærgrer jer over at i ikke har gjort noget før.

Mavedans er livets historier fortalt af krop og sjæl.

– Skrevet af Birgitte Lorensen d. 15.05.2020
(Medlem af Fredericia Mavedanser Forening siden 2019)

Se mere om Oriental Festival Denmark her