Kontakt os her eller på vores mail info@fredericiamavedans.dk

Under kontaktformularen er også svar på en del af de ofte stillede spørgsmål, måske findes dit svar der. Ellers er du altid velkommen til at skrive til os.

  Ofte Stillede Spørgsmål

  Finder du ikke svar på det du leder efter, er du altid velkommen til at kontakte os

  Det anbefales at du ifører dig behageligt tøj, som du kan bevæge dig og svede i. I forhold til fodtøj bruges enten bare fødder/strømpesokker, eller et par sko med blød sål, så der er bevægelsesfrihed fødderne. Det kan også være en fordel at have et tørklæde eller møntbælte om hofterne, for bedre at kunne se og mærke om man laver de rigtige bevægelser.

  Ja det kan du sagtens! Mavedansen gør at du kommer mere i kontakt med din krop og din feminitet, og til det formål er det ingen hindring at have lidt ekstra på sidebenene eller at være oppe i årene. I Fredericia Mavedanser Forening er der plads til alle.

  Ja en mand kan danse mavedans ligeså godt som enhver kvinde, det kræver bare modet og lysten til at starte.

  Nej det er ikke nødvendig at have et kostume, med mindre man ønsker at optræde. Til almindelig træning er det ikke nødvendigt med andet end dit eget tøj og eventuelle rekvisitter.

  Det korte svar er – ja! Alle kan lære at danse mavedans. Det lange svar er – for nogen tager det lang tid at mestre de forskellige teknikker og for andre er det noget lettere. Uanset hvor lærenem man er, kan man være sikker på at det tager lang tid at mestre teknikkerne og der er altid mere at lære. Det vigtigste er at sammeligne sig selv med sit udgangspunkt og ikke med de andre dansere.

  Der er ingen tvang i forhold til at optræde, det skal udelukkende være lysten der driver værket. Nogen har lyst til at tage landet rundt og optræde, mens andre trives med kun at danse i foreningen. Der snakkes ind imellem om opvisning og hvordan visse teknikker gør sig bedste på en scene, men ønsker du ikke at optræde vil der ikke være nogen som forsøger at tvinge dig.

  Såfremt dit barn kan sidde stille og ikke forstyrrer undervisningen for de andre, er han/hun velkommen. Der er på nuværende tidspunkt ikke mavedans for børn i FMF, men vi håber at dette kommer på sigt.

  Nej det er ikke nødvendig at tilmelde dig før du er sikker. Du har mulighed for at deltage i 3 undervisninger á 25,- kr. stk. for at vurdere om mavedans er noget for dig.

  Nej det skal du ikke. I undervisningen er der ikke nogle særlig krav til påklædning. Hvis du ønsker at optræde er det heller ikke nødvendigt, da der er mange muligheder for at dække maven, enten med bodystockings eller med heldragter.

  Ja det er mange muligheder for at optræde i Danmark. Som forening tager vi til flere arrangementer om året og har både være i Randers, Århus, Odense, Kolding og mange flere. Der er forskellige former for arrangementer, som man kan optræde til, enten på en stor scene eller i mere uformelle omgivelser. Hafla hører til den sidstnævnte kategori og disse holdes der mange af om året. Vi afholder også et i Fredericia, som ofte løber af staben i den første uge i november.

  Det er muligt at købe kostumer til mavedans mange steder. I Danmark er det primært muligt til arrangementer, hvor der ofte er en bazar med salg af kostumer og andet nips. Der er også en facebook side ved navn “bazar 1001 nat“, hvor det er muligt at købe kostumer, rekvisitter og andet til mavedans. Alternativt findes der adskillige udenlandske forhandlere, som kan findes ved en google søgning på eksempelvis “belly dance costumes”.

  Du kan tilmelde dig ved vores formand eller andre medlemmer af bestyrelsen. Du kan også tilmelde dig via vores hjemmeside her. Ved tilmelding udfyldes en tilmeldingsblanket, som enten afleveres personligt eller underskrives og sendes elektronisk til et medlem af bestyrelsen. Tilmeldingsblanketten findes her.

  Medlemmerne af bestyrelsen kan altid kontaktes direkte, uanset om du allerede er medlem eller overvejer at blive det

  Find dem her

  Vil du vide mere om foreningen? Her er det muligt at læse vedtægterne for Fredericia Mavedanser Forening.

  Læs vedtægterne

  Vi har naturligvis også en privatlivspolitik, så du kan føle dig sikker på at dine personlige oplysning håndteres korrekt.

  Læs privatlivspolitikken
  En mavedanser i et smukt kostume

  Opvisning

  Er det muligt at booke mavedansere fra FMF til at komme ud og optræde?

  I Fredericia Mavedanser Forening er det ikke muligt at booke en mavedanser til at optræde. Dette skyldes, at vi er en folkeoplysende forening, som i udgangspunktet ikke må drive konkurrerende forretning. Vores formål er at udbrede kendskabet til orientalsk dans, herunder at formidle kultur og teknik omkring mavedans.
  Der er dog flere af foreningens medlemmer, som tager ud og optræder, herunder Fahrida og Amanda. Fahrida er foreningens primære underviser og har danset mavedans siden 1999 – det er muligt at kontakte hende på http://www.fahridamavedans.dk. Amanda er hjælpeunderviser i foreningen og også foreningens formand. Det er muligt at booke Amanda til både almindelig mavedans, men også til Jallabina – hun kan kontaktes på http://ydun-dans.dk.

  “Uanset, hvordan dagen har været, er man altid super glad og tilpas efter en god gang dans.”

  Tanja Hell

  “Selvom man er 60+ bliver man bare ved og ved.”

  Susanne Larsen

  “At danse, er for mig; Livsglæde, frihed og at føle mig smuk.”

  Carina Elver